Klanten

 

Het werk voor de klanten van Krakeling Communicatie is zowel naar binnen als naar buiten gericht. Meedenken, plannen maken, regelen, organiseren, aanjagen, overleggen en plannen, presentaties en nieuwsbrieven kunnen we hier helaas niet laten zien maar wel folders, artikelen en korte cases.

Dit doet Krakeling Communicatie bij en voor een aantal huidige klanten.

 

Logo Genesys Genesys leverancier van software en cloud servicesGenesys is wereldwijd leverancier van software en cloud services voor samenwerking, communicatie en customer engagement. Krakeling Communicatie is verantwoordelijk voor de PR in Nederland en België en ondersteunt bij de marketingcommunicatie met persberichten, blogs, artikelen en incidenteel vertalingen voor marketingmateriaal.

Persberichten: archief op Persberichten.com
Voorbeeld vertaling: folder PureCloud

 

schoonmaakspecialist in Midden-NederlandReinstaat is een schoonmaakbedrijf waar kwaliteit en verantwoord ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Krakeling Communicatie ondersteunt de interne en externe communicatie met ideeën en concrete acties als folders, personeelsbijeenkomsten, mailings en nieuwsbrieven.

Voorbeeld: folder ‘Schone lucht’

 

FRISS fraud, risk & complianceFriss levert internationaal software aan verzekeringsmaatschappijen en financiële dienstverleners voor het opsporen van fraude. Krakeling Communicatie haalt kennis, opinies en verhalen uit de organisatie en zet deze om in blogs.

Twee voorbeelden
‘Natuurlijk zijn onze klanten geen terroristen. Toch?’
‘Adieu Poirot, welkom CSI’

 

sugarcrm CRM leverancierSugarCRM – als kleinste van de grootste CRM-leveranciers heeft SugarCRM wel partners maar nog geen eigen kantoor in Nederland. Krakeling Communicatie zorgde voor de lokalisatie van een internationaal persbericht en schreef en produceerde deze advertorial.

 

krakeling communicatie werkt voor de gemeente zeist
Gemeenteraad van Zeist heeft behoefte aan eerdere en directere communicatie met de inwoners die zij vertegenwoordigen. Er lopen nu diverse projecten om het werk van de gemeenteraad beter zichtbaar te maken.

Actuele projecten
– een wekelijkse e-mailnieuwsbrief, bijvoorbeeld deze reguliere nieuwsbrief of deze nieuwsbrief met speciale aandacht voor de Begroting van 140 miljoen
publieksvriendelijke toegang tot informatie over vergaderingen en stukken
– ontvangen en informeren van Gasten van de Raad (idee en uitvoering)
interactieve werkbezoeken van de gemeenteraad (idee, organisatie en uitvoering) [pdf]
– tweewekelijkse pagina in lokale krant (tekst en productie) – pagina van 10 januari 2018

krakeling communicatie werkt voor de gemeente zeist

 

Gemeente Zeist – Bewoners en belangengroepen werden uitgenodigd om mee te denken over de invulling van een gebied waar meerdere kantoorcomplexen leeg komen te staan. De ‘Kadernotitie Gebiedsvisie Utrechtseweg-Noord’ kreeg een publieksvriendelijke versie over de spelregels van dit project.